Kinderopvang Kiekeboe

Zoekt u professionele en vertrouwde kinderopvang in Almere? Een plek waar u uw kind zorgeloos een dagdeel of dag kunt laten leren en spelen? Dan bent u bij Kinderopvang Kiekeboe aan het juiste adres!

Inschrijven

Schrijf uw kind snel en eenvoudig in.

Onze locaties

Met 10 locaties is er altijd een opvang bij u in de buurt

Ons laatste nieuws

Een overzicht van onze laatste berichten.

Over ons

Wij bieden kinderopvang in een huiselijke sfeer en een stimulerende omgeving. We vinden het belangrijk dat uw kind zich veilig en geborgen voelt. Daarom werken we bewust met kleine groepen in kleinschalige opvanglocaties. Daardoor kennen alle leidsters alle kinderen en alle kinderen alle leidsters.
Wij geloven dat kinderen een geschenk zijn. U kunt er dus zeker van zijn dat wij ons met respect en op liefdevolle wijze over uw kind ontfermen.

Waarom kiezen voor Kinderopvang Kiekeboe?

Z

Flexibele opvang

Met ons flex-contract bieden wij flexibel opvang aan. Samen met de afdeling planning kan er een flexibel contract worden opgesteld. Door het flex-contract kunt u op verschillende gewenste dagen gebruik maken van de kinderopvang.

Z

Kwalitatieve opvang

Kinderopvang Kiekeboe staat voor kwalitatief opvang. Om de kwaliteit van onze opvang te garanderen zijn al onze leidsters ervaren en professionele pedagogische medewerkers. De pedagogische medewerkers worden regelmatig bijgeschoold zodat zij voldoen aan al onze kwaliteitseisen.

Z

Gezonde kinderopvang

Kinderopvang Kiekeboe hecht veel waarde aan de gezondheid van de kinderen. Als kinderopvang proberen wij hierbij een positieve bijdrage aan te leveren. Dit wordt gedaan door gezonde voeding en voldoende beweging. Zo bieden wij op de buitenschoolse opvang verschillende sportieve activiteiten aan en wordt er op het kinderdagverblijf peutergym gegeven.

Onze locaties

Soorten opvang

Wij bieden kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar, verdeeld over 7 locaties in Almere Stad en Almere Buiten. Wij werken uitsluitend met kleinschalige opvanglocaties. Daardoor kennen de leidsters alle kinderen en kennen alle ouders alle leidsters.
Heeft u flexibele opvang nodig? Dan kunt u gebruik maken van ons Flexcontract.

|

Wat anderen zeggen over ons

"Nr 1 in alles. Van hygiëne tot aan uitjes/entertainment voor de kleintjes."

"Mijn 2 kinderen zijn beiden als baby tot 4 jaar jaar bij jullie geweest. En jullie zijn top! Zo'n veilig en vertrouwd gevoel vanaf dag 1!"