Vragen

Wat zijn de tarieven voor de kinderopvang in 2022

Dit kunt u per opvangsoort terugvinden op de volgende pagina’s:

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

Voorschool

Op welke dagen zijn jullie geopend?

Wij zijn van maandag tot met vrijdag vanaf 7:00 tot 18:30 geopend. Op nationale feestdagen en de week tussen kerst en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Hoe kan ik een rondleiding krijgen?

Vul hier het contactformulier in en vraag gemakkelijk een rondleiding aan.

Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

Alle locaties van Kinderopvang Kiekeboe zijn geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang (LRK) en zijn allemaal goedgekeurd door de gemeente. Dit betekent dat u bij Kinderopvang Kiekeboe recht heeft op kinderopvangtoeslag. Dit hangt wel af van het aantal uren dat u en uw partner werken en het gezamenlijk inkomen. Ook als u studeert, een traject volgt om aan werk te komen of een verplichte inburgeringscursus volgt, heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Per kind kunt u voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag aanvragen.

Voor hoeveel uur kan ik kinderopvangtoeslag aanvragen

Dit is afhankelijk van het aantal uur dat u of uw partner werkt, en of uw kind naar het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang gaat. Als uw kind naar het kinderdagverblijf gaat, is het aantal uur waarover u kinderopvangtoeslag ontvang 140% van het aantal uren van de partner die het minst werkt. Als uw kind naar de buitenschoolse opvang gaat, is dit 70% van het aantal uren van de partner die het minst werkt.

Waarom moet ik mijn Burgerservicenummer (BSN) aan Kinderopvang Kiekeboe geven?

Wij hebben uw Burgerservicenummer nodig om door te geven aan Belastingdienst Toeslagen.

Wat anderen over ons zeggen:

‘Mijn kinderen gaan al twee jaar lang met veel plezier naar de voorschool. Bij het ophalen hoor ik elke keer enthousiaste verhalen van mijn kinderen, elke dag maken zij weer iets mee wat zowel leuk als leerzaam is!’ –  Moeder van Adriaan en Aden.

‘Bij het zoeken naar een kinderdagverblijf vond ik de leidsters en de sfeer op de groepen erg belangrijk. Kinderdagverblijf Vlindertuin gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel, de sfeer was rustig en de groepen zijn zeer hygiënisch.’ – Lisette, moeder van Ashley.

‘Op de BSO worden er altijd activiteiten georganiseerd. In vakanties wordt er dagelijks iets leuks gedaan waardoor onze kinderen zich nooit vervelen. De leuke leidsters zorgen er ook altijd voor dat onze kinderen het gezellig vinden op de BSO.’ – Ouders van Jones en Shella

‘Mijn 2 kinderen zijn beiden als baby tot 4 jaar jaar bij jullie geweest. En jullie zijn top! Zo’n veilig en vertrouwd gevoel vanaf dag 1!’

‘Nr 1 in alles. Van hygiëne tot aan uitjes/entertainment voor de kleintjes.’