Kinderdagverblijf

Kinderopvang Kiekeboe bestaat uit knusse, huiselijke en sfeervolle groepen. Alle locaties zijn veilig, hygiënisch en vrolijk ingericht. Dit zorgt voor een fijne omgeving voor de kinderen. Binnen de organisatie zijn alle groepen kleinschalig ingericht, dit zorgt ervoor dat alle leidsters alle kinderen kennen. Heel belangrijk: alle kinderen en hun ouders kennen ook alle leidsters. De betrokken en vaste leidsters stimuleren de kinderen in hun gehele ontwikkeling. In de eerste levensjaren is het namelijk belangrijk dat de kinderen hierin worden gestimuleerd. Vandaar dat de ontwikkeling van de kinderen door de leidsters wordt bijgehouden. Hierdoor is het voor de ouders inzichtelijk welke stappen de kinderen hebben genomen tijdens hun periode bij Kinderopvang Kiekeboe.

Kinderopvang Kiekeboe staat voor kwalitatieve opvang. Dit wordt gerealiseerd doordat er ook op de kinderdagverblijven gebruik wordt gemaakt van de VVE-methode Piramide. Hierdoor wordt er tijdens de opvang aandacht besteed aan de taalontwikkeling van de kinderen. Zo worden eventuele taalachterstanden voorkomen of verminderd.

Kinderopvang Kiekeboe maakt gebruik gemaakt van de Gordon methode. Dit betekent dat we niet geloven in straffen, wél in goede communicatie met de kinderen. Conflicten lossen we zo op dat kinderen zich toch gewaardeerd voelen en begrijpen waarom iets niet mag of kan.

Kom gerust langs om de sfeer te proeven! Bel 036 - 841 5802

Lees hier over onze visie en pedagogisch beleid.

Vragen?

Wilt u meer weten? Bel met onze leidsters op 036 - 841 5802, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw vraag.

Openingstijden en tarieven

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:30 uur.

Alle informatie over onze tarieven vindt u hier

Vlindertuin

De Vlindertuin bestaat uit twee groepen, de Rupsjesgroep voor kinderen vanaf 6 weken tot 2 jaar en de Vlindergroep voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar. De Vlindertuin is centraal gelegen en op loopafstand van het station in Almere Stad.

Locatie

Het kinderdagverblijf is op loopafstand van het Almere Centrum. Het adres is:

J.G. Suurhoffstraat 45
1314 NR Almere
Kantoor Tel: 036 - 841 5802

Het landelijk registratienummer van de Vlindertuin is: LRK 197751647. Lees hier over de inspectierapporten van de GGD.

Aanmelden

Rozemarijn

De Rozemarijn is gevestigd in Kruidenwijk in Almere Stad en bestaat uit een verticale groep waardoor de kinderen 4 jaar lang in dezelfde groep opgroeien.

Locatie

Het adres is:

Gipskruidweg 217
1313 CS Almere
Tel.: 036 - 841 5802

Het landelijk registratienummer van de Rozemarijn is: LRK 323738916. Lees hier over de inspectierapporten van de GGD.

Aanmelden