Kinderdagverblijf 0-4 jaar

In Almere Stad - op loopafstand van het station - zorgen wij liefdevol voor uw baby of peuter in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar. Een plek waar u uw kind zorgeloos kunt laten spelen en leren. Er is één groep voor baby's en één groep voor peuters. Daardoor heeft uw kind altijd zijn of haar eigen, vertrouwde leidsters om zich heen..

Kom gerust langs om sfeer te proeven! Bel 036 - 841 5802

Kleine groepen 
Wij werken bewust met kleine groepen in een kleinschalige opvanglocatie. Daardoor kennen alle leidsters alle kinderen. En heel belangrijk: alle kinderen en hun ouders kennen alle leidsters.
Wij werken met de Gordon methode. Dit betekent dat we niet geloven in straffen, wél in goede communicatie met het kind. Conflicten lossen we zo op dat kinderen zich toch gewaardeerd voelen en begrijpen waarom iets niet mag of kan.

Lees hier over onze visie en pedagogisch beleid of bekijk het inspectierapport van de GGD. 

Vragen? 
Wilt u meer weten? Bel met onze leidsters op 036 - 841 5802, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw vraag.

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:30 uur.

Locatie 
Het kinderdagverblijf is op loopafstand van het Centraal Station. Het adres is:
J.G. Suurhoffstraat 45  
1314 NR Almere
Kantoor Tel: 036 - 841 5802

 Aanmelden 

Wij staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) onder kinderdagverblijf en de naam KDV Kiekeboe.
Het registratienummer is LRK 197751647